- Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Ημαθίας - http://naousa08.ekped.gr -

3η ανακοίνωση Συνεδρίου

Θέματα: “Εγγραφές, κόστος συμμετοχής, υποβολή εργασιών, εξέλιξη διαγωνισμού σχολικών Ιστοσελίδων”

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου Ημαθίας ανακοινώνει ότι οι προεγγραφές συνέδρων ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ

Για την προεγγραφή συνέδρου θα πρέπει να συμπληρωθεί το δελτίο εγγραφής [1] (κάντε κλικ στο σύνδεσμο και επιλέξτε “Αποθήκευση ως”) και να υποβληθεί (μαζί με την απόδειξη κατάθεσης των εξόδων συμμετοχής):

ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έξοδα συμμετοχής: 30 € για όλους τους συνέδρους.
Τα έξοδα συμμετοχής πρέπει να καταβληθούν στην Eurobank EFG, στο λογαριασμό:

[το έξοδο για την συναλλαγή (1.5€) θα διαγράφεται αυτόματα από το υπολογιστικό σύστημα της τράπεζας και δεν θα πληρώνεται από τον σύνεδρο]

Στα έξοδα συμμετοχής περιλαμβάνονται: ο φάκελος συνέδρου, τα πρακτικά συνεδρίου σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, οπτικοί δίσκοι DVD με εκπαιδευτικό λογισμικό και άλλο πολυμεσικό υλικό και καφέδες – μπουφές για όλες τις ημέρες του συνεδρίου.

Στην περίπτωση που σύνεδρος δεν προσέλθει στο συνέδριο ενώ έχει προκαταβάλει τα έξοδα εγγραφής, η Οργανωτική Επιτροπή αναλαμβάνει την υποχρέωση να αποστείλει ταχυδρομικά, με δικά της έξοδα, το φάκελο συνέδρου και τα πρακτικά στην ταχυδρομική διεύθυνση του δελτίου εγγραφής. 
 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όσους/ες υπέβαλαν περιλήψεις εργασιών και δέχτηκαν email αποδοχής, να αποστείλουν την πλήρη εργασία μαζί με το συνοδευτικό φύλλο μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2008 στον κύριο Βαγγέλη Κολτσάκη, στη διεύθυνση ekoltsakis@sch.gr .
Η διαδικασία κρίσης των εργασιών θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 13 Μαρτίου 2008.

Υπενθυμίζεται ότι για να παρουσιαστεί μια εργασία στο συνέδριο θα πρέπει:
1. να έχει θετική αξιολόγηση από 2 τουλάχιστον μέλη της επιτροπής κριτών και
2. ένας τουλάχιστον εκ των συγγραφέων της να έχει προεγγραφεί στο συνέδριο και να έχει αποστείλει τα παραστατικά εγγραφής ως τις 13 Μαρτίου 2008.

Παρακαλούνται οι εισηγητές να τηρήσουν αυστηρά τις προδιαγραφές μορφοποίησης των εργασιών (περισσότερα στη διεύθυνση: http://naousa08.ekped.gr/?page_id=5 [2] ).
Η μη τήρηση των προδιαγραφών μορφοποίησης εργασίας μπορεί να αποτελέσει λόγο για να μη συμπεριληφθεί η εργασία στα έντυπα πρακτικά του συνεδρίου.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ

Η 1η φάση ελέγχου για το Διαγωνισμό Σχολικών Διαδικτυακών τόπων 2008 ολοκληρώθηκε. Ελέγχθηκαν 3.352 διευθύνσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι δικτυακοί τόποι που είναι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έθεσε η επιτροπή διαγωνισμού και θα αξιολογηθούν στη 2η φάση είναι συνολικά 681.

Οι παραπάνω διαδικτυακοί τόποι θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην 3η φάση θα προκριθούν οι 20 καλύτεροι βαθμολογικά από κάθε κατηγορία. Η 2η φάση αξιολόγησης ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου 2008.

Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής

Δοδοντσής Μιλτιάδης

Για επικοινωνία: