ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η Οργανωτική Επιτροπή δρομολόγησε 2 λεωφορεία (χορηγία Εκπαιδευτηρίων Βέροιας) για τη διευκόλυνση των συνέδρων που διαμένουν στη Βέροια. Τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια στη διαδρομή ΒΕΡΟΙΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ

Κάνετε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Πρόγραμμα μετακινήσεων!

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Από την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και μόλις περάσετε τον Αλιάκμονα, ακολουθείτε την έξοδο προς Βέροια-Κοζάνη. Αφού φτάσετε στη Βέροια μέσω της Εγνατίας οδού, ακολουθείτε την έξοδο προς Νάουσα και Έδεσσα από την περιφερειακή οδό της Βέροιας. Σε 15 περίπου χιλιόμετρα, φτάνετε στη διασταύρωση της Νάουσας, όπου στρίβετε αριστερά στα φανάρια. Έπειτα από 7 χιλιόμετρα, φτάνετε στη Νάουσα.

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Α. Με Ι.Χ.
Κατευθύνεστε στη δυτική έξοδο της Θεσσαλονίκης και συνεχίζετε στην εθνική οδό προς Αθήνα. Μόλις περάσετε το Λουδία, ακολουθείτε την έξοδο προς Βέροια-Κοζάνη. Αφού φτάσετε στη Βέροια μέσω της Εγνατίας οδού, ακολουθείτε την έξοδο προς Νάουσα και Έδεσσα από την περιφερειακή οδό της Βέροιας. Σε 15 περίπου χιλιόμετρα, φτάνετε στη διασταύρωση της Νάουσας, όπου στρίβετε αριστερά στα φανάρια. Έπειτα από 7 χιλιόμετρα, φτάνετε στη Νάουσα.

Β. Με μισθωμένο λεωφορείο
Οι σύνεδροι μπορούν να προγραμματίσουν τη μετακίνησή τους στη Νάουσα μέσω του πρακτορείου “Vergina travel” στο τηλέφωνο : 23310-66406, καθημερινά μέχρι 20:30μμ (και ως τις 7/5/2008).
Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ ημερησίως (με επιστροφή) ή πακέτο 35 ευρώ εφόσον προγραμματίσουν μετακίνηση και για τις 3 ημέρες του συνεδρίου.

Αναχώρηση 90΄πριν από την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου μπροστά από το μέγαρο των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. Τα λεωφορεία θα αποβιβάζουν και θα παραλαμβάνουν τους συνέδρους μπροστά από τους χώρους των συνεδριών.

ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ

Κατευθύνεστε μέσω της Εγνατίας οδού προς Βέροια. Αφού φτάσετε στη Βέροια, στρίβετε αριστερά στην περιφερειακή οδό της Βέροιας, προς Νάουσα-Έδεσσα. Σε 15 περίπου χιλιόμετρα, φτάνετε στη διασταύρωση της Νάουσας, όπου στρίβετε αριστερά στα φανάρια. Έπειτα από 7 χιλιόμετρα, φτάνετε στη Νάουσα.

ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ

Ακολουθείτε την περιφερειακή οδό Έδεσσας – Βέροιας. Σε 25 περίπου χιλιόμετρα και αφού περάσετε τον Κοπανό, φτάνετε στη διασταύρωση της Νάουσας, όπου στρίβετε δεξιά στα φανάρια. Έπειτα από 7 χιλιόμετρα, φτάνετε στη Νάουσα.


ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑ

Αποστάσεις από πρωτεύουσες νομών

  • Αθήνα: 510 χλμ. (πλατεία Ομόνοιας)
  • Θεσσαλονίκη: 90 χλμ. (Δικαστήρια)
  • Βέροια: 20 χλμ.
  • Έδεσσα: 30 χλμ.
  • Κοζάνη: 80 χλμ.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.naoussa.gr/utils/handy/routes.htm και δώστε ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ή ΑΦΕΤΗΡΙΑ