Εκτύπωση Εκτύπωση

Διαγωνισμός δικτυακών τόπων

Διαγωνισμός Αφήστε σχόλιο

Προκήρυξη Πανελλήνιου Διαγωνισμού για τη Βράβευση Σχολικών Δικτυακών Τόπων – 2008


Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών «Μιχάλης Δερτούζος» και η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) προκηρύσσουν διαγωνισμό για την βράβευση των καλύτερων σχολικών δικτυακών τόπων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων οι οποίοι φιλοξενούνται σε διακομιστές του ΠΣΔ.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του «1ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνέδριου Ημαθίας» (9-11 Μαΐου 2008) και αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε με τη βράβευση σχολικών δικτυακών τόπων Δημοτικών Σχολείων στο 4ο Συνέδριο για τις ΤΠΕ-Ε της Σύρου (4-6 Μαΐου 2007).

Περισσότερα στη σελίδα: http://naousa08.ekped.gr/?page_id=26



ένα σχόλιο για “Διαγωνισμός δικτυακών τόπων”

  1. Κεραμυδάς Γεώργιος γράφει:

    Περιλαμβάνει τα νέα, τις δραστηριότητες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών, την ιστορία του σχολείου, τη σύνθεση των μαθητών και των δασκάλων του σχολείου. Επίσης τις πιο σημαντικές μαθητικές εργασίες, τις βραβεύσεις του σχολείου και διάφορα θέματα. Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στη δημοσίευση ιστορικών στοιχείων για τον τόπο μας, τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά δημοσιευμένα, αλλά αποτελούν προϊόν έρευνας εκπαιδευτικών του σχολείου. Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τον επισκέπτη για το σχολείο μας και τον τόπο μας, που πρέπει να σημειώσουμε ότι αποτελεί το παράδειγμα αρμονικής συμβίωσης κοινωνικών ομάδων με διαφορετικές θρησκείες και καταγωγή.

Αφήστε σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.


WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Σύνδεση