Εκτύπωση Εκτύπωση

Εγγραφές – Διαμονή

Ανακοινώσεις Αφήστε σχόλιο

Σας υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές στο συνέδριο ξεκίνησαν στις 4 Φεβρουαρίου 2008 και θα συνεχιστούν μέχρι την έναρξη του συνεδρίου (9 Μαΐου 2008).

Η διαδικασία εγγραφής περιγράφεται αναλυτικά στη σελίδα http://naousa08.ekped.gr/?page_id=6

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός ή σπουδαστής το επιθυμεί.

Τονίζουμε πως θα πρέπει να εξασφαλίσετε τη διαμονή σας ΑΜΕΣΑ, καθώς πληροφορούμαστε πως πολλά από τα δωμάτιο ξενοδοχείων στην περιοχή Νάουσας έχουν ήδη “κλεισθεί” από συνέδρους.

Για το λόγο αυτό στη σελίδα ΔΙΑΜΟΝΗ προσθέσαμε πληροφορίες και για τα ξενοδοχεία της πόλης της Βέροιας (12χλ. από τους χώρους του συνεδρίου).

Σύντομα θα αναρτηθούν χάρτες με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος.



6 Σχόλια για “Εγγραφές – Διαμονή”

  1. Μαρκαντώνης Χρίστος γράφει:

    θα ήθελα μια διευκρίνηση.
    Τηλεφωνούμε σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής για κράτηση δωματίου και απαντούν ότι το καθένα έχει δεσμευμένο έναν αριθμό δωματίων από την επιτροπή, χωρίς αυτά να έχουν διατεθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, αλλά κανένα ξενοδοχείο δεν μας κάνει κράτηση δωματίου.
    Τελικά, πώς θα εξασφαλίσουμε δωμάτιο;

  2. admin γράφει:

    H οργανωτική επιτροπή έχει κάνει κρατήσεις ορισμένου αριθμού δωματίων από 5 ξενοδοχεία της Νάουσας. Αυτά θα διατεθούν για τις ανάγκες της. Η έλλειψη δωματίων οφείλεται στις μαζικές κρατήσεις που έγιναν από συνέδρους τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου. Για το λόγο αυτό η Ο.Ε. προτείνει αναζήτηση δωματίου και σε ξενοδοχεία της Βέροιας (20 χλμ). Στην περίπτωση αυτή οι μετακινήσεις από και προς τους χώρους του συνεδρίου θα γίνεται με μισθωμένα λεωφορεία που εξασφάλισε η Ο.Ε.

  3. ΑΛΤΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ γράφει:

    1. Μπορεί να παραστεί και να παρακολουθήσει κάποιος, χωρίς να είναι σύνεδρος; Χρειάζεται να γίνει κάποια διαδικασία;
    2. Επειδή ΔΕΝ είναι εύκολο να βρεθούν δωμάτια, ίσως θα έπρεπε να κλείσει ο κάθε σύνεδρος δωμάτιο τουλάχιστον για την ημέρα της παρουσίασης της εισήγησής του. Έχει βγει το πρόγραμμα για την παρουσίαση της εισήγησης του κάθε συνέδρου;

  4. admin γράφει:

    1. Ναι, μπορεί να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε τις εργασίες του συνεδρίου ακόμη κι αν δεν έχει κάνει εγγραφή (εκτός των εργαστηριακών δραστηριοτήτων). Βεβαίως δεν θα έχει τις παροχές που εξασφαλίζει η εγγραφή.

    2. Το πρόγραμμα είναι αδύνατον να ανακοινωθεί αυτή τη στιγμή, αφού εκκρεμεί η διαδικασία των κρίσεων (ολοκληρώνεται στις 18 Μαρτίου). Η Ο. Ε. θα κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να ανακοινωθεί το πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν.
    Υπόδειξη: Επειδή οι περισσότερες εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο ίσως θα ήταν καλή ιδέα να ελέγξεται τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου Βέρμιο (Αγ. Νικόλαος) για διανυκτέρευση την Παρασκευή το βράδυ. Σε τελευταία επικοινωνία έμαθα πως υπήρχαν αρκετά δωμάτια για την Παρασκευή 9/5.
    Επίσης η πόλη της Βέροιας προσφέρεται (15 χλμ. από Νάουσα) καθώς η Ο.Ε. θα εξασφαλίσει λεωφορεία για τις μετακινήσεις.

  5. Μετσικας Παναγιωτης γράφει:

    Θα υπάρχουν εισηγησεις σχετικά με το μάθημα των θρησκευτικων στο γυμνασιο καΙ λυκειο;

  6. admin γράφει:

    Όχι, δεν υπάρχουν σχετικές εισηγήσεις.

Αφήστε σχόλιο

Πρέπει να συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.


WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Σύνδεση